Maak een ongewone reis met veel menselijke emoties

Als u nog niet aan een ongewone reis hebt gedacht, zijn hier enkele ideeën van bestemmingen die u kunnen interesseren. Je hoeft je niet voor te bereiden op deze reis, laat je gewoon verrassen.

Op de geheime bijeenkomst

Voor backpackers worden ze tijdens elke reis altijd ondergedompeld in de magie van de natuur. De meest ongelooflijke bestemming die je meeneemt naar een ruig landschap is Ariège. Op de kaart van Frankrijk ligt Ariège in de Pyreneeën, het is een nationaal park dat je een onderdompeling in de natuur biedt. De accommodatie is typisch wild, met een houtvuur, een bed voor twee, geen elektriciteit en een route midden in het bos. Je zult zeker een boom tegenkomen met de berenklauw en wilde dieren. 'S Nachts kun je een beer tegenkomen die aan het jagen is.

Neem een ​​klap op het landschap van India

Als je nieuwsgierig bent en een nieuwe cultuur wilt leren, dan is India je bestemming. Je zult het leven infiltreren, helemaal weg van de modernisering in India en misschien tegen het einde van je verblijf zul je de taal van geiten gaan spreken. Het is waar dat je eerst bang bent als je je familie vertelt dat je naar India gaat. Een must-see site is de Khajuraho, een complex van tempels van verschillende hindoestammen. Deze tempel heeft erotische scènebeelden die buitengewoon zijn. De beste tijd om India te bezoeken is in de maand maart, wanneer de zon ons nauwelijks verwarmt.

Voor een ongewone reis is de keuze van de activiteit belangrijk

Dus om te beginnen gaan we de paddle-trip proberen, je moet de plaats kiezen waar je het zonder zorgen kunt spelen en het is in Bretagne op het eiland Quiberon in Paddle. Dit was een prachtig avontuur verankerd in het hart, want door het landschap te observeren, houden we ons lichaam in de sport van peddelen. Fietsliefhebbers kunnen rond Parijs fietsen. Ga met een persoon die niet al te hecht met je is om je relatie te herstellen. Een waanzinnig avontuur dat je kunt doen is de waterfiets langs de Honfleur naar de Seine.

Dit zijn slechts reisideeën, maar het is aan jou om de bestemming te selecteren die je leuk vindt en degene die je niet wist te bezoeken.

S'abonner aux dernières actus jurczynska.eu sur jurczynska.eu.